Besog hos Pernille Bejer

8. februar, I grafikkens land.
Besøg hos Pernille Bejer.

 Lørdag den 8. februar kan vi besøge Pernille Bejer i Ballum.

Bestyrelsen i Rømø kunst og Kulturforening har besluttet at besøge kunstnere der er i vores nærområde. Sidste år besøgte vi Mogens Davidsen i Daler, i år er det Pernille Bejer.

Pernille Bejer er grafiker.

Om hende skriver Lars Lisberg:

Jeg kommer hurtigt tæt på Pernille Bejers grafiske værker, fordi de er åbne, ægte og klare i deres budska­ber og formsprog. Det sanselige bil­ledsprog karakteriserer Pernille Bejers grafiske blade, hvor hun bevidst lægger distance til virkelig­heden – og poesien opstår! Vi befinder os godt her i ingenmands­land mellem magien og realismen, hvor der er toner af lyrisk moder­nisme, og her bliver jeg stille og langsom og står med følelsen af ømhed og respekt.

Pernille Bejer er kurator på Rømøspejlinger.

Ideen med besøget er at vi for et indtryk af de omgivelser Pernille Bejer arbejder i, at samtale med hende om de tanker og overvejelser, den inspiration hun er båret af. Muligheden for at stille spørgsmål.

Pernille Bejer er medudstiller på Sydvestjysk Kunstforenings Jubilæumsudstilling, Galleri 46 i Holsted.

Efter besøget er det en mulighed at køre til Holsted for at besøge Galleriet.

Afslutning på Ballum Slusekro.

 

 
Rokuku! Rømø Kunst og Kulturforening! Her vil foreningens aktiviteter blive præsenteret! En hjemmeside der skal fortælle foreningens historie! Hvis der ikke sker noget på hjemmesiden, sker der ikke noget i foreningen!
Vil du være medlem af foreningen er det muligt. Det koster 150 kr. om året. Du skriver en mail til mail@rokuku.dk, så vil svaret komme hurtigt. Udmeldelse kan ske når medlemmet ønsker det. Der returneres ikke kontingent. Læs mere her
Rømø kunst & kultur forening
Klitvej 9
DK-6792 Rømø
Skriv til os